Leonards Fisketur Til Nautnes .
Skrevet af acdo d. November 08 2015 20:17:00
Min makker Ron Smits og jeg har lige været på en fisketur til Nautnes et nyt sted i Norge (50 km fra Bergen) hvor jeg aldrig har fisket før.


Udvidet nyhedstekst
Fisketur Til Nautnes .
Min makker Ron Smits og jeg har lige været på en fisketur til Nautnes et nyt sted i Norge (50 km fra Bergen) hvor jeg aldrig har fisket før . Ron Smits og Jeg (Leonard Muys) er medlem af Totalfishing International .. Total fishing er det største Online Lystfisker magasine I Holland og Belgien . Ron Smits har skrevet 4 artikler om vores tur , desvære er teksten på Hollandsk . Men de Billeder taler for sig Selv … Vi har haft en Kanon tur , med god service , gode guider og gratis overfart frem og tilbage som blev sponsoreret af www.fjordlines.com .
Forplejning blev sponsoreret af www.visreis.nl en af de bedste service mindet lystfiskerrejsebureauer i Holland ..
De Fiskearter vi har fanget den uge var , Kulmuler , blåstak , Lange (kæmpe Lange) torsk , hvilling , makrel , sild, Lyssej, mørksej og en par arter som jeg har måske glemt at skrive her.
Stor tak til www.fjordline.com for deres kanon gode service og guidning på Deres Fjordlines Færger .. det var en oplevelse .. ( se Billeder nedunder de links jeg sender med i artiklen )
Link 1 ) Link
Link 2) Link
Link 3) Link
Link 4) Link

Håber i kan lide de Billeder som er med i artiklen ..
Mvh Fra Ron Smits , Leonard Muys og vores sponsorer ..