International Sportsfiske-journalist
Skrevet af acdo d. December 09 2014 21:54:18
Efter mange års knoklen, er det lykkedes mig at komme til at Fiske for et af de størtste sportsfiskemagazines i Holland og Belgien ..

Udvidet nyhedstekst
Efter mange års knoklen, er det lykkedes mig at komme til at Fiske for et af de størtste sportsfiskemagazines i Holland og Belgien ..
Jeg har været sportsfiskerjournlist i ca. 30 år..I Holland og Belgien .. Nu kan jeg stolt meddele, at jeg er kommet med i et Team .. Internationalt Team fra TotalFishing ..De har aldrig før haft sådan et Team..
Vores Team består af: En som de fleste af os kender, Lucky Luc , og Ron Smits, og mig.. Tror nok vi er det første Team som er gået International.. Vi er almindelige mennesker, som har fisket meget, oplevet meget, og vi fisker på hver vores måde.
Vi er ikke de snobbede personer som vil ligge øverst i skuffen, i medierne!! Men vi vil gerne dele vores oplevelser og erfaringer med lystfiskere i Danmark!!
Vi har over 300 arter tilsammen. Lucky luc har 126 arter... jeg har 112 arter..Ron smits skal have sin arts 'racercykel' frem, for at kunne følge os!!!!
Men det er ikke en konkurrence!! Vi vil fiske på hver vores måde!!!
3 personer, 3 forskellige forfang, og  3 forskellige fangster!!!!
Håber i vil følge med på Fladfisk.DK …..
PS. Lucky Luc, haner en ihærdig fladfisker, fra båd og kyst.......